Božična zgodba, šolska novoletna prireditev

torek, 3. decembra 2019, avtor Katja Herič

Na vrata že trka mesec december, mesec topline, veselja, radosti, lepih želja, obdarovanj in pričakovanj. Da pa je skok v ta mesec še lepši, smo se v torek, 3. 12. 2019, ob 17. uri, v večnamenski športni dvorani zbrali na prireditvi ob zaključku leta z naslovom Božična zgodba.

Z bogatim kulturnim programom smo popestrili predpraznični čas. Predstavili smo se s plesom, igranjem na violino, prisluhnili smo OPZ in MPZ ter vrtčevskemu zborčku. Osnovno vodilo prireditve so bile knjige, zato so učenci prireditev povezovali s citati iz knjig ter mislimi o knjigah, s katerimi so okrasili smrečico.

Na koncu nas je nagovoril predsednik šolskega parlamenta, Lenart Bernhard, in nas povabil k bazarju, ki je sledil po prireditvi. Tako so prijetno praznično vzdušje popestrile še bogato obložene mize z izdelki, ki so jih učenci izdelali na tehničnem dnevu. Na bazarju smo zbirali prostovoljne prispevke, ki jih bomo namenili za nakup knjig za šolsko knjižnico. Zbrali smo 1565,02 eur, za kar smo vsem iskreno hvaležni.

Skupaj smo preživeli prijetno popoldne kot uvod v praznični december. Veseli smo, da živimo med ljudmi, ki znajo odpreti svoja srca. 

 title=
 title=