Zaključno srečanje zakonske skupine

nedelja, 25. junija 2017, avtor Valerija Polajner

V nedeljo 18.6.2017 je imela naša zakonska skupina zaključek drugega leta delovanja naših skupnih srečanj. Začeli smo s Sveto mašo, pri kateri smo zakonski pari sodelovali s svojimi prošnjami in zahvalami. Po maši smo imeli še slavljenje, na katerega smo povabili tudi druge pare.
Duhovno napolnjeni smo se nato odpravili k Svetemu Ignaciju, kjer smo imeli piknik, na katerem ni manjkalo smeha, igre, petja in sproščenega vzdušja. Dan je kar prehitro minil in že je prišel čas slovesa. Polni veselja in hvaležnosti, da smo lahko preživeli nekaj časa skupaj, smo se odpravili proti domu.
Med nami so se spletle posebne prijateljske vezi, saj nas družijo podobne težave, ki jih srečujemo na poteh življenja. Spoznali smo in nekateri tudi občutili, da nismo sami, ampak da imamo prijatelje, na katere se lahko obrnemo, ko smo v težavah. V veliko duhovno podporo nam je naš g. župnik Damjan Mlinarič, za kar smo mu zelo hvaležni.
Vabim vse pare, ki ste že poročeni, pa tudi tiste, ki se za ta korak še odločate, pridite in se prepričajte. V življenju večkrat pademo in se s težavo spet poberemo. Veliko lažje je, če imamo ob sebi prijatelje, ki ti ob tem lahko pomagajo, pa čeprav samo ob sočutnem pogledu.

 title=
 title=
 title=
 title=
 title=
 title=
 title=
 title=
 title=
 title=
 title=
 title=
 title=
 title=
 title=
 title=