Nagradni natečaj Jezernikovih fotografij

ponedeljek, 12. avgusta 2013, avtor Anžej Bečan

Spletni portal Lovrenčan razpisuje nagradni natečaj za fotografije, posnete na prireditvah 20. Jezernikovih dnevov. Sodelujete lahko vsi, ki ste se udeležili prireditev in posneli zanimive fotografije, ki prikazujejo značilnosti obiskanega dogodka. V poštev pridejo tudi fotografije, posnete z mobilnimi telefoni. Vsak avtor lahko pošlje, sproti ali do 5. septembra 2013, največ 20 fotografij, za katere bodo glasovali obiskovalci portala in posebna žirija.

Glasovanje poteka na posebni spletni strani.

Nagrade

Za avtorje fotografij in obiskovalce portala, ki bodo z glasovanjem pomagali izbrati najboljše fotografije, podarja lovrenška picerija Zlati škorpijon okusne nagrade:

  • 2 družinski pici: po eno za avtorja z največ glasovi in eno za izžrebanega glasovalca,
  • 2 veliki pici: tolažilna za drugouvrščenega avtorja in tolažilna za še enega glasovalca.

Glede na vaš odziv morda prispevajo še kakšno nagrado več.

 

Picerija Zlati škorpijon

Okrepčevalnica in picerija Zlati škorpijon je družinski lokal s 17-letno tradicijo. V njihovi bogati ponudbi najdete veliko izbiro pic štirih različnih velikosti, hamburgerje, lepinje, piščančje zrezke s prilogo, pleskavice s prilogo, solate, sladice (pasirane jagode, jagodni poljub, banana split, sladoledi, palačinke …).

V prijeten ambient s pokrito teraso, igriščem za otroke, prijaznim osebjem in velikim parkiriščem prihajajo zadovoljni gostje iz Lovrenca in od drugod. Če pa ne morete vi do njih, vam pice pripeljejo tudi na dom.

Delovni čas: vsak dan od 7. do 22. ure, ob petkih in sobotah od 7. do 24. ure, nedelje in prazniki od 8. do 21. ure, ob torkih zaprto.
Telefon: (02) 671 95 81, GSM: 041 339 805 in 051 636 108.
 

Podrobnosti o pošiljanju fotografij, glasovanju in podelitvi nagrad

Vsak avtor lahko v času trajanja Jezernikovih dnevov pošlje do 20 fotografij (velikosti vsaj 1600 px po dolgi stranici v JPG formatu in z dovoljenimi minimalnimi digitalnimi korekcijami) preko spletnega obrazca ali na elektronsko pošto urednistvo@lovrencan.si. Pri tem lahko navede ime ali vzdevek, pod katerim se bodo fotografije tudi pojavile, ter jih opremi z vodnim žigom. Pošiljatelj s sodelovanjem potrjuje, da je avtor poslanih fotografij in odgovarja za vsebinsko primernost ter seznanitev morebiti posnetih oseb z javno objavo. Pošiljatelj s sodelovanjem dovoljuje uporabo poslanih fotografij portalu Lovrenčan tudi po izteku natečaja z obvezno navedbo avtorja.
Vse prejete fotografije bo pred objavo pregledalo uredništvo Lovrenčana in zavrnilo morebitne tehnično ali vsebinsko neprimerne posnetke ter o tem obvestilo avtorja. Sprejete fotografije bomo opremili z neizbrisnim napisom "Lovrenčan.si, Jezernikovi dnevi 2013" in imenom avtorja ter jih objavili na portalu Lovrenčan.

Izbor najboljših fotografij bo potekal z glasovanjem do 15. septembra 2013 na Lovrenčan.si in z ocenami 3-članske žirije, ki jo imenuje uredništvo Lovrenčana. Na portalu se glasuje z izbiro fotografije in vpisom e-pošte, na katerega glasovalec dobi pošto s povezavo za potrditev glasu. Za posamezno fotografijo lahko obiskovalec glasuje največ enkrat, glasuje pa lahko za največ 10 različnih fotografij in si tako poveča možnost za nagrado, ki jo podeljujemo glasovalcem.
Fotografije z največ glasovi bomo razvrstili po številu glasov od največ do najmanj ter najboljšim desetim podelili od 10 do 1 točke. Podobno bo od 10 do 1 točke podelila žirija za svoj izbor. Če ima avtor več fotografij, v izbor za podelitev točk šteje le njegova najbolje ocenjena fotografija. Seštevek točk javnega glasovanja in žirije bo dalo končni rezultat najboljših, od katerih bodo najbolje ocenjeni prejeli obljubljene nagrade. Nagrajenci morajo v enem tednu po razglasitvi rezultatov po e-pošti poslati svoje kontaktne podatke, da jim picerija Zlati škorpijon pošlje bon za prevzem nagrade.