Zavarovalništvo Modra rešitev d.o.o.

četrtek, 9. aprila 2015, avtor Aljoša Vezjak

 

Podjetje Modra rešitev d.o.o. je pričelo s poslovanjem februarja 2014. Lastnik podjetja sem Aljoša Vezjak iz Lovrenca.

V podjetju sem trenutno zaposlen sam. Prodajam zavarovanja za zavarovalnico Maribor, s katero ima moje podjetje podpisano ekskluzivno pogodbo, kar pomeni, da sklepamo zavarovanja samo za njih. Pri nas lahko sklenete avtomobilska zavarovanja, premoženjska zavarovanja (zavarovanja za hišo, stanovanje, opremo...), življenjska in nezgodna zavarovanja. Kaj več o teh zavarovanjih najdete na naši spletni strani www.zavarovanec.si.

V kolikor ste imeli škodni dogodek in imate polico sklenjeno pri Zavarovalnici Maribor vam lahko pomagamo pri urejevanju vse potrebne dokumentacije, ki jo potrebujete za prijavo škode.

Ker se zavedamo, da je varnost na prvem mestu, smo na podjetju Modra rešitev na Zavarovalnici Maribor d.d. sklenili skupinsko nezgodno zavarovanje „MODRA REŠITEV“. V to zavarovanje se lahko vključijo vse osebe, ki so stare med 14 in 75 let. Več o tem zavarovanju izveste na naši spletni strani.

V kolikor bi želeli kakršnokoli informacijo v zvezi z zavarovanji, me lahko pokličete na telefonsko številko 041-697-336, pošljete e-pošto na info@zavarovanec.si ali me obiščete v prostorih Kmetijske zadruge Lovrenc v Gornjem trgu 44. Z veseljem vam bom pomagal in prepričan sem, da bomo našli skupno rešitev.

 

Kontakt

Modra rešitev d.o.o.
Gornji trg 44, Lovrenc na Pohorju
041-697-336
info@zavarovanec.si
www.zavarovanec.si