Sokoli na Svetovnem prvenstvu IBFF 2015

sobota, 4. julija 2015, avtor David Kranjc

V nedeljo 21. junija 2015 je v Kopru potekalo Svetovno prvenstvo pod okriljem mednarodne bodybuilding in fitnes zveze IBFF. Na prvenstvu je nastopilo več kot 250 tekmovalcev iz celega sveta v mnogih kategorijah.

Fitnes klub Sokoli je bil 20. februarja 2015 včlanjen v mednarodno zvezo IBFF in od takrat dalje smo začeli z pripravo našega prvega tekmovalca Nejca Zlodej v kategoriji fitnes model.
Po mnogih ocenjevanjih in pripravah se je Nejc predstavil kot Slovenski reprezentant in dosegel 11. mesto ter s tem visoko priznanje "ATHLETE".
Zahvala gre občini Lovrenc na Pohorju, ki je našemu športniku sponzorirala stroške udeležbe na tekmovanju.

Več slik iz Svetovnega prvenstva si lahko ogledate v galerijah na naši spletni strani.

Danes se trije člani našega kluba pripravljajo na naslednji tekmovanji:

  • Mednarodno tekmovanje Herkul Open Powerlifting & Benchpress competition, ki bo potekalo 4. julija 2015 od 13. ure dalje na terasi kluba Plusminus na mariborskem Lentu. Na tekmovanju bo nastopil član našega kluba Mario Karničnik.
  • Mednarodno tekmovanje Maxximum Open 2015 pod okriljem FBZS-IFBB mednarodne zveze, ki bo potekalo 17. oktobra 2015 v Medvodah. Na njem bomo v kategoriji Juniors Men's Physique predstavili dva člana našega kluba, Nejca Zlodeja in Primoža Potočana.

Lep pozdrav,

Predsednik Fitnes Kluba SOKOLI
Tomaž Potočan

 title=
 title=
 title=
 title=
 title=
 title=
 title=
 title=
 title=
 title=
 title=
 title=
 title=
 title=
 title=
 title=
 title=
 title=
 title=
 title=