Setveni koledar - Lovrenške kmetije 2015

petek, 19. decembra 2014, avtor Špela Španbauer

V okviru Poslovnega kluba in eko skupine ter sodelovanjem Kmetijske zadruge Lovrenc smo izdali setveni koledar Lovrenške kmetije 2015. Izvedba projekta služi kot uvodna informacija, kaj naše kmetije v Lovrencu že ponujajo, kam se kot potrošniki lahko obrnemo, kje najdemo izdelke, ki jih iščemo. V prihodnjem letu namreč želimo organizirati tudi lokalno tržnico, na kateri bodo kmetje, ustvarjalci domače in umetnostne obrti ter ostali ponujali svoje pridelke in storitve.

13-listni barvni koledar velikosti A3 vsebuje vse potrebne informacije o usmerjenosti kmetije, njeno aktualno ponudbo, kontaktne podatke in podroben biodinamičen setveni koledar Marije Thun za biološko-dinamično metodo. Fotografije kmetij in njihove ponudbe so prispevali domači s sodelujočih kmetij, Albin Verčko, Edo Goričan ter Anžej in Mateja Bečan. Urednica izdaje koledarja je Špela Španbauer. Del stroškov za oblikovanje bo pokrila Občina Lovrenc.

Koledar je po našem mnenju lahko lepo poslovno darilo, poklon sorodnikom, prijateljem ali kupcem, ki se oglasijo na kmetiji. Cena koledarja je 8 €, kupite ga lahko:

Vsi ki ste koledar naročili v prednaročilu, prosim pridite ponj v ponedeljek na delavnico ali torek na sejem. Drugače se vam oglasimo po telefonu in dogovorimo za prevzem.

Hvala vsem kmetijam za sodelovanje, Lovrenčanom in drugim pa za izkazan interes.