Pilatesovke na zaključnem izletu

četrtek, 25. junija 2015, avtor Milena Pečnik

Udeleženke vadbe pilates smo vse leto pridno vadile. Tudi za nas se začenjajo počitnice. Ob koncu vadbenega leta smo se odpravile na izlet. Obiskale smo Mozirski gaj, kjer smo bile tisti dan prve gostje. Prizadevni vrtnarji so veliko gred še urejali, saj so pomladne cvetice zamenjevali za poletne. Veliko smo videle lepega, kakšno idejo za domače okolje, Pikapolonice pa so našle tudi nove vzorčke za svoje delo. Ne da so lepe le rože, tudi zelišča, ki poleg svoje zdravilnosti nudijo možnost okrasja, smo našle. Navdušene smo bile nad prelepimi iglavci in ne nazadnje nad lepo urejenim kmečkim vrtom.

Iz Mozirja nas je pot vodila v Radmirje, kjer smo si v cerkvi sv. Frančiška Ksaverija ogledale Zakladnico mašnih plaščev. Imele smo kaj videti. Marsikaj novega pa smo slišale tudi v Gornjem Gradu, kjer smo kar nekaj časa preživele v katedrali.

Veliko smo si imele povedati tudi na kmečkem turizmu, kjer smo imele dobro kosilo. Imele smo tudi čas, da se naklepetamo, saj v času vadbe tega vedno zmanjka. V jeseni bomo z vadbo nadaljevale in dobrodošel je med nami vsak, ki mu ni vseeno, kaj zmore njegovo telo.

 title=
 title=
 title=
 title=
 title=
 title=
 title=
 title=
 title=
 title=
 title=
 title=
 title=
 title=
 title=
 title=
 title=
 title=
 title=