Koča Dobnik

petek, 12. februarja 2016, avtor Staša Pernat

Dragi Lovrenčani in obiskovalci Lovrenca.

Konec leta 2015 smo pričeli z oddajo koče Dobnik ali kakor jo poznajo domačini  Spodnji Dobnik. Koča se nahaja na prisojnem pobočju Rdečega Brega okoli 2 kilometra severozahodno od Lovrenca na Pohorju. Do zemljišča vodi makadamska dovozna pot. Postavljena sta bila tudi dva smerokaza. Prvi je pri razcepu Lehen - Rdeči breg v Slepnici, drugi pa malo naprej od kmetije Štancer, kjer se desno v hrib prične dovozna pot.

Koča stoji na 44 ha velikem posestvu in vam nudi popolno sprostitev, mir in intimo. Okrog hiše se nahaja velik vrt z gugalnico, prostorom za žar ter paviljon, kjer lahko posedate in uživate ob vonju domačih zelišč in dišavnic. 

V koči je popolnoma opremljena kuhinja, dnevna soba z jedilnico za 12 oseb, kopalnica s tuš kabino, wc, 4 spalnice za 8 oseb z dodatnimi 4 ležišči. Vse kar potrebujete so le vaša oblačila, toaleta in živila. 

Najem koče priporočamo vsem, ki bi se radi odmaknili od vsakdanjega stresa in obremenitev sodobne družbe. Zagotovljena vam bo popolna sprostitev sredi gozdov, kjer se boste lahko napolnili z novo energijo.  Najem je možen tudi za piknike brez uporabe splanih prostorov. Vse informacije ter cenik lahko najdete na naši spletni stani www.koca-dobnik.si

Družina Pernat

Naslov:
Rdeči Breg 33
2344 Lovrenc na Pohorju
Slovenija
www.koca-dobnik.si

Rezervacije:
GSM: +386 (0)40 472 009
info@koca-dobnik.si

 

 

Koča Dobnik title=
Koča Dobnik
Paviljon title=
Paviljon
Glavna spalnica title=
Glavna spalnica
Soba desno title=
Soba desno
Vizitka title=
Vizitka