Knjižnica Lovrenc zaprta zaradi obnove

sreda, 28. januarja 2015, avtor Uprava Mariborske knjižnice

Sporočamo vam, da Knjižnico Lovrenc na Pohorju 4. 2. 2015 do nadaljnjega zapiramo zaradi obnove prostorov. Predvidena ponovna odprtost enote ta trenutek ni znana. O njej boste pravočasno obveščeni.

 

V primeru, da bi želeli gradivo, ki ste si ga izposodili v Lovrencu, vrniti, lahko to storite v katerikoli enoti Mariborske knjižnice.

V času zaprtosti knjižnice bo ustavljeno sprožanje zamudnin, opominov in izterjave. Gradivo boste lahko po ponovnem odprtju Knjižnice Lovrenc vrnili v enoto brez obračunanih dolgov.

V času zaprtosti Knjižnice Lovrenc bo onemogočeno tudi naročanje in/ ali rezerviranje gradiva preko spletnega servisa »Moja knjižnica«.

Vso gradivo bo v času obnove knjižnice pospravljeno v škatle in umaknjeno v skladiščne prostore, zato do ponovnega odprtja ne bo dostopno.

Vabimo vas, da v času zaprtosti Knjižnice Lovrenc na Pohorju, obiščete druge enote Mariborske knjižnice, v katerih velja ista članska izkaznica. Najbližje enote so vam na razpolago v Rušah, Bistrici ob Dravi, Pekrah in Kamnici. Več o odpiralnih časih in lokaciji naših enot si lahko preberete na spletni strani Mariborske knjižnice http://www.mb.sik.si

Hvala vsem za razumevanje,
Uprava Mariborske knjižnice